yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapısı; anatomi katkısızlığını koruyup yangın ve kötü doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Her yangın merdiveninin her iki yakaında korkuluk, hızmaşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin kuma noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Dolgular ile kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli Yangın Merdiveni Kapısı hale getirilmektedir.

Kısaca, kök başkalık şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını çelmek bâtınin tasarlanmışken, ivedili çıkış bapsı yalnızca hızlı ve güvenli boşaltma karınin kullanılan bir bapdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yekta kanatlı yangın bapları binaların içinde olması mümkün yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem kazanmak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Mafevkda durum vadi kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedi bir kondisyon takkadak insanların yeğni bir itmesi ile dâhilen dışarıya düz açılmaktadır.

İmalat aşamalarında yeğleme edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine elden hasiyet etmektedir çünkü tasarruf maksadı çok emekli koşullar altında kârlevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın kapısı yeğleme edilmelidir zira kişioğlu güç güvenliği ile elden alakadar olan bir yapı malzemesidir. Kermen Doors olarak inşaat bölümünde ki kârletmelere sertifikalı onat yangın kapısı fiyatları sunabilmekteyiz.

Kayranında spesiyalist ve sertifikalı kökçılarımızın ulamaları ile her projeye makul yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page